English Springer Spaniel

Kennel Baggbo

Valp från Kennel Baggbo

 

När du köper valp från Kennel Baggbo är vår ambition att du ska få en trevlig, glad  och frisk valp. Våra iakttagelser under valparnas första åtta levnadsveckor tillsammans med ett enkelt valptest utgör grunden för oss att på bästa sätt matcha rätt valp med rätt köpare. Det är därför viktigt att vi ordentligt har pratat igenom dina förväntningar. Ska hunden i första hand vara en familjehund, ska du jaga med den eller träna någon hundsport. Är du intresserad av viltspår eller utställning?

 

När valparna fördelats till sina nya familjer har vi kontakt med varandra via en gemensam sluten grupp på ”Facebook” under tiden fram till att valpen flyttar hem till dig. Här berättar kenneln om valparna efterhand som de växer, visar filmer och bilder. Och här får du som valpköpare information i en rad olika dokument som du sedan kan återvända till vid behov.

Valpbesök – under pandemin iakttar vi särskild försiktighet.

Skötselråd för valpen, och den vuxna hunden.

Erbjudande om att köpa bra utrustning till rabatterat pris.

Erbjudande om att köpa drejad spanielskål i stengods med din valps namn.

Information om foder.

Information om köpeavtal och valpbesiktning.

Trimning i ord & bild, handledning.

Avreseinformation, viktigt att tänka på vid avresan och när valpen kommer till sitt nya hem.

 

När valparna är 8 veckor är de redo att flytta hem till sina nya familjer.

Då är valpen

registrerad i Svenska Kennelklubben,

veterinärbesiktigad,

chipmärkt,

vaccinerad,

avmaskad och

dolda fel försäkrad.

 

När du hämtar din valp får du också med dig foder för de första veckorna, valpfilt och fleecefläta. Om du har beställt valpfoder och utrustning till valpen följer det naturligtvis med valpen hem.

 

Du är som valpköpare välkommen att ta höra av dig om det är någonting du funderar på eller har några frågor. Vi ger support och lämnar tips och råd efter bästa förmåga. Vi vill att du och din valp ska trivas tillsammans och få många lyckliga stunder tillsammans.