English Springer Spaniel

Kennel Baggbo

       Parfymkullen våren 2009

Parfymkullen

2009-05-11

Coco-Chanel, ja så heter hon ju vår vackra, fina och något egensinniga tik som just blivit mamma till åtta valpar, åtta Cocosbollar. Vad ska då hennes valpar heta... ska vi börja med en A-kull som alla andra... nja, lite mer originella kan vi kanske försöka vara...

Kennelnamnet Baggbo börjar på bokstaven B, kanske ska vi finna valpnamn på B... Husses namnförslag på tiken som vi ska behålla var Baggbo-Britta! Rejält, något annat kan man inte säga, men nej, något annorlunda måste vi finna.

Coco-Chanel - Coco - ja det är ju så vi kallar henne - även om Djurkliniken i Köping har skrivit in henne som Cucko (!) - är ju ett småknasigt namn, men det passar henne. Tikvalpen som vi ska behålla kommer att heta Baggbo Baby-Coco! Mer om henne en annan gång. 

Vad ska då Baby-Cocos syskon heta... jo naturligtvis ska de ha parfymnamn! Vem har inte doftat på den klassiska Chanel no 5, eller den lite mjukare Coco Chanel... Det finns flera parfymer, dofter som börjar på B... Bvlgari, Boucheron, Beckham, Laura Biagotti m fl.

Parfymkullen är född!

Imorgon presenteras Baggbo´s herrdofter.

Nedan en bild på en av valparna i parfymkullen: tik nummer 1